zondag 13 december 2009

Zakelijk Verleiden

Wil je meer nieuwe klanten? Maar dan wel klanten die ECHT bij je passen? Heb je een hekel aan koude acquisitie en het jezelf aanprijzen op een opdringerige manier?

Wellicht is Zakelijk Verleiden dan iets voor jou!

Met Zakelijk Verleiden trek je op een natuurlijke manier, als een magneet, de juiste mensen en opdrachten aan. Je maakt jezelf onweerstaanbaar aantrekkelijk om zaken mee te doen.

Hoe?

De essentie van Zakelijk Verleiden is dat je jezelf bent. Wie zichzelf is, is aantrekkelijk! Dit betekent dat je inzicht moet hebben in je talenten, en in wat voor jou belangrijk is en wat je leuk vindt om te doen.

Zie je door de bomen het bos niet meer en kan je niet kiezen? Ik help je graag om weer focus aan te brengen. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. Waarom doen mensen graag zaken met jou? Hoe maak jij het verschil en wat voeg jij toe? Wat is jouw toekomstdroom en wat heb je tot nu toe gedaan om die droom te bereiken.

Wanneer je alles voor iedereen bent, dan ben je voor niemand speciaal!
Zonder focus bepalen de omstandigheden of andere mensen welke richting je op gaat. Je geeft je kracht weg en hebt het niet meer in eigen hand. Door zelf het heft weer in handen te nemen bereik je sneller je eigen doelstellingen.

Voor meer info kan je contact met me opnemen of kijken op mijn website: www.m-pulse.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten