maandag 1 februari 2010

Prikkels


Waar sta je voor en waar ga je voor?


Hoe trek je op een natuurlijke manier de juiste mensen en opdrachten aan?

Hoe maak je jezelf onweerstaanbaar aantrekkelijk om zaken mee te doen?


Het helpt wanneer je weet wat je doel, missie, visie, droom, passie is en het is belangrijk om te weten waarom mensen graag zaken met jou doen, hoe je het verschil maakt en wat je toevoegt.


Ken jezelf!

Hiervoor is zelfinzicht nodig! Goed om af en toe pas op de plaats te maken en tijd te besteden aan je positionering. Met een heldere focus is het een stuk makkelijker om beslissingen te nemen. ook hoef je jezelf niet in allerlei bochten te wringen om het een klant naar de zin te maken. Je trekt als een magneet die mensen aan die bij jou passen!


Waar je op focust daar ga je naartoe

Kan je hierbij hulp en/of inspiratie gebruiken? Dan kan je een presentatie van mij bijwonen of een workshop volgen. Om het je nog makkelijker te maken heb ik een e-learning module ontwikkeld waar je in 6 delen een programma ontvangt waarmee je zelf aan de slag kunt om je positionering weer aan te scherpen. Je kunt deze module volgen op de plaats en tijd wanneer jij dat wilt en in je eigen tempo. Tevens word je geprikkeld om een praktisch plan te maken voor acquisitie en communicatie die bij je past, zodat je opvalt op eigen wijze.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten